Nastavak čišćenja snijega u gradu

Podružnice Zagrebačkog holdinga i danas su nastavile čistiti snijeg s gradskih prometnica, nogostupa, parkova, stuba i ostalih površina.
 
Zimska služba tijekom današnjeg dana čistila je po pozivima građana.  Snijeg se odvozio s tržnica i kritičnih raskrižja diljem grada.
 
Podružnica Čistoća očistila je sve površine za koje je preuzela ugovornu obvezu (pješačka zona, javne stube, prilazi stubama i pothodnicima …). Još je samo ostao odvoz  snijega prikupljenog u hrpama iz Tkalčićeve (od broja 42 do Mikloušićeve), Stare Vlaške (sjeverna strana ulice) te Iblerova trga.
 
Djelatnici podružnice Zrinjevac akciju čišćenja snijega nastavljaju i dalje prema planu, a to znači  čišćenje i  odvoz sa  tramvajskih  stajališta, parkova, šetnica.
 
Podružnica GSKG do danas je imala  70-ak dojava o potrebi uklanjanja snijega/leda s krovova zgrada pod upravljanjem podružnice. Ovih dana su  referenti podružnice zaprimili su i 40-ak upita o pokretanju postupka naknade štete kod oštećenja vozila uslijed pada snijega/leda s krova.