Naj- Božićniji sajam u okviru Adventa u Zagrebu

Naj-Božićniji sajam ove godine otkazan je, ali dobra vijest je da će se program ipak odvijati u našem Gradu kao i na Zagrebačkom velesajmu. U suglasju sa gradonačelnikom Grada Zagreba Milanom Bandićom, ujedno i pokroviteljem Naj-Božićnijeg sajma, odlučili smo program koji smo osmislili za ovaj sajam preseliti u središte grada u okviru Adventa u Zagrebu.

Advent u Zagrebu ima četiri pozornice; na Trgu bana Josipa Jelačića, Zrinjevcu, Britanskom trgu i Gradec te će na ovaj način veći broj ljudi moći uživati u programu i nadamo se na zadovoljstvo svih građana.
Dio programa koji se odvija na Zagrebačkom velesajmu mnoge će razveseliti i zato pozivamo sve na Božićno druženje sa našim poznatim paterom Zvjezdanom Linićem koji će održati predavanje s molitvama za ozdravljenje, 19. prosinca s početkom u 18.00 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

Naj-Božićniji sajam sljedeće godine organizirat ćemo u ponešto drugačijoj koncepciji te smo i dalje otvoreni za suradnju sa našim postojećim i potencijalnim partnerima.

Želimo Vam svako dobro i još jednom Vas pozivamo na druženje sa nama!


Podružnica Zagrebački velesajam