Na skijanje s Nazorom

Podružnica Vladimir Nazor provodit će i ove godine, za vrijeme zimskih školskih praznika,  programe organiziranog zimovanja za školarce u dobi od 7 do 17 godina. Djeca će se pojedinačno moći uključiti u višednevne programe u Dječjem odmaralištu "Stoimena" u Crikvenici i Gradu mladih Granešina u Zagrebu, te uživati u aktivnom odmoru ispunjenom sportsko-rekreativnim aktivnostima, šetnjama, kreativnim radionicama i zabavnim programima, koje za njih organiziraju Nazorovi animatori i voditelji.

Na ostalim lokacijama, u Dugoj uvali, Skradinu, Velom Lošinju, Puntu na otoku Krku, tijekom zime provode se programi samo s organiziranim skupinama korisnika (školama, sportskim klubovima, udrugama i sl.).

Programi zimovanja u inozemstvu

Osim u objektima podružnice, programi zimovanja provode se i u inozemstvu. Na skijanje s Nazorom može se u Slovačku, u Mlynčeke (Visoke Tatre) od 2. do 10. siječnja 2010. godine, i u Bystru (Niske Tatre).
 
Tijekom zimovanja, isto kao i u Hrvatskoj, roditelji s punim povjerenjem mogu uključiti svoju djecu u programe koji podrazumijevaju 24-satni pedagoški rad i nadzor, zdravstvenu zaštitu i organizaciju odgovarajućih aktivnosti na skijalištu, kreativne i zabavne programe u zatvorenim prostorima pansiona u kojima se boravi, te izlete, razglede i posjete zanimljivim slovačkim turističkim atrakcijama.

Informacije o zimovanju dostupne su u na brojevima telefona 01/2310 100 i 01/2313 000, te na www.nazor.hr
Download: Program putovanja Slovačka Mlynčeky.pdf

Podružnica Vladimir Nazor