Na sajmu Ambienta i do 40 posto povoljnija kupnja

U devet paviljona Zagrebačkog velesajma od 19. do 23. listopada, na 38. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta,  brojni će izlagači predstaviti  bogatu ponudu najnovijih proizvoda. Svi zainteresirani za opremanje stana zasigurno će moći pronaći nešto za sebe i svoj dom, i to do 40 posto povoljnije.

Iz vlastitog iskustva svatko zna koliko je mukotrpno tražiti komad namještaja, a pritom nemati dovoljno slobodnog vremena i obilaziti sve željene trgovine. Stoga  je listopad rezerviran za Ambientu kada su sve trgovine namještaja, koje drže do sebe i kupca, upravo na Zagrebačkom velesajmu. Predstavit će se 360 izlagača iz 29 zemalja. Sajam je podijeljen u tri osnovne tematske cjeline: namještaj (namještaj za stanovanje; namještaj i oprema za kuhinje i kupaonice; uredski namještaj i namještaj za opremanje objekata); proizvodi i oprema za unutarnje i vanjsko uređenje; repromaterijali te strojevi i alati za drvnu industriju. 

Pored toga, Ambienta će pratiti sadržajan i bogat stručni program od kojih se posebno može istaknuti 22. međunarodno znanstveno savjetovanje „DRVO JE PRVO – Izazovi Sektora pred ulaskom u EU“ i Stručni skup „Staklo u namještaju i interijeru“ .
I na ovogodišnjoj Ambienti  dodjeljuju se izlagačima već tradicionalno nagrade za kvalitetu MOBIL OPTIMUM -  za najuspješnije oblikovane i tehnološki izrađene proizvode.

Dobra vijest za svakog tko dođe posjetiti  Ambientu je sudjelovanje u  Nagradnoj igri za posjetitelje gdje će se svakodnevno izvlačiti dobitnici vrijednih nagrada izlagača sponzora uz zvuke naše poznate Klape Ragusa.
 


Podružnica Zagrebački velesajam