Maskembal na zagrebačkom klizalištu Šalata

Dobre vile, klaunovi, superheroji, vještice, gusarice, kauboji i indijanci unijeli su jučer prijepodne fašnički ugođaj na klizalište Šalata, gdje je u organizaciji podružnice Upravljanje sportskim objektima održan maskenbal na ledu.

Ova tradicionalna priredba, koja se na Šalati održava već 21 godinu, i ove se godine pokazala kao izvrsna prigoda za veselo druženje djece i njihovih roditelja. Brojni klinci s maskama tu su se prvi put okušali u umijeću snalaženja na kliskom terenu. Cijeli program bio je popraćen taktovima popularne domaće i inozemne glazbe koju je puštao DJ, ujedno i voditelj cijelog programa.

Program je popraćen brojnim nagradama i iznenađenjima za maskirane klizače te slatkišima i sokovima. Atlantic grupa i DM bili su sponzori nagrada za 3 najbolje maske u kategoriji najmlađih natjecatelja, dok su nagrade za ostale maske osigurali sponzori Keune i Frizersko kozmetičkog salona Zanetti.

Prednost su ipak imale maske iz kućne radinosti te je maska -  Tko kaže da je kriza uvjerljivo pobijedila. Darove su dijeliti organizatori programa te posebni gosti, mlade snage hokejaškog kluba Medveščak. Na kraju programa svi su se mogli okrijepiti sokovima i ukusnim krafnama sponzora pekarnica Stil, Mlinar i Marché.

Podsjećamo da sezona klizanja na zagrebačkom klizalištu Šalata traje još samo tjedan dana. Klizati se može od srijede do petka u terminu od 18. do 19.30 sati te u subotu i nedjelju od  10.30 - 12.00, 18.00 - 19.30 i 20.30 - 22.00 sata.
 
FOTO GALERIJa