Ljetovanje za djecu i mlade uz zabavno-edukativne programe

Zanimljiv, poučan i zabavan program uz igru i mnogo kupanja u moru pod stručnim nadzorom voditelja, kratak je opis ljetne ponude podružnice Vladimir Nazor namijenjene djeci i mladima od 7 do 17 godina. 

Dio zabavnih aktivnosti iz programa ljetovanja za djecu i mlade, Nazorovci su predstavili prošle nedjelje na Jarunu, u sklopu Večernjakove biciklijade. Na livadi uz Veliko jezero "niknula" je druga ovogodišnja Dječja zemlja zabave, u kojoj su mali posjetitelji mogli naučiti kako izraditi origami i kompas, postaviti šator te saznati ponešto iz prve ruke i o čvorologiji. Zabaviti se moglo i uz igre s padobranom te okušati u vrtnji hula-hopa.

Bila je to prezentacija samo manjeg dijela aktivnosti u kojima djeca mogu uživati u sklopu programa u organizaciji naše Podružnice. Kako saznajemo, tijekom boravka na moru „radni“ dan malenih korisnika Nazorovih programa započinje tjelovježbom na otvorenom uz pozdrav suncu. Od aktivnosti u slobodno vrijeme između kupanja, koje je u planu prije i poslijepodne, mogu birati razne kreativne radionice u kojima se uči izrada origamija, žongliranje, oslikavanje tijela te crtanje u svim tehnika. Tu su i razne didaktičke igre te sportske aktivnosti. Večernji sati rezervirani su za ples, talent shou, igre bez granica …600-injak certificiranih animatora
Sve programe provode nazorovi animatori, njih 600-injak. Podružnica je certificirana za provođenje programa osposobljavanja animatora, koja se održavaju svake godine u Gradu mladih Granešina, i traju oko dva mjeseca. Svi animatori koji sudjeluju te sezone u programu, obavezno ponovno prolaze osposobljavanje. Animatori su najčešće studenti društvenih i humanističkih znanosti te edukacijsko- rehabilitacijskog, kineziološkog i učiteljskog fakulteta u Zagrebu.

NOVO - Preživljavanje u prirodi

Uz organizirano ljetovanje na moru za djecu i mlade, Nazor organizira i specijalizirani program „Preživljavanje u prirodi“, koji se od ove godine provodi i u kampu Veli Jože u Savudriji. Tijekom sedam dana mladi istraživači od 12 do 17 godina starosti, uče kako zapaliti logorsku vatru, napraviti šator, orijentirati se u prirodi, spremiti večeru na otvorenoj vatri, uloviti ribu i još mnogo više. I sve to pod stručnim vodstvom Nazorovih voditelja 

Ovaj sedmodnevni program za aktivan odmor dostupan je u dva termina: od 15.-22.07. te od 19.-29.08. i još ima slobodnih mjesta.
 
Akcijski popust od 10% do 1. srpnja
Podsjećamo da se do 1. srpnja uz predočenje letka s ljetnom ponudom Zagrebačkog holdinga, odobrava popust od 10% za sve predbilježbe na programe ljetovanja za djecu i mlade u Crikvenici, Velom Lošinju, Dugoj Uvali, Savudriji i Skradinu. Cijena sedmodnevnog ljetovanja na moru s popustom kreće se već od 1.241 kunu!

Više o svim ponudama u Putničkoj agenciji podružnice Vladimir Nazor, Petrinjska 73, na brojeve telefona 6421-942, 947, 948 i 949, e-mail nazor.petrinjska@zgh.hr i www.nazor.hr