Ljeto sa Zagrebačkim holdingom - nagradna igra na Floraartu

Planirate li ljetovanje na moru ili odmor na Sljemenu i sve to uz dobru knjigu, iskoristite akcijske popuste Zagrebačkog holdinga od 10 do čak 55 posto te odaberite najbolje za sebe i svoju obitelj. No to je samo dio bogate ponude naših podružnica, koje i ove godine nude brojne mogućnosti kako ugodno provesti ljeto.

Ostajete li u gradu, potražiti osvježenje i na gradskim bazenima, upoznajte Zagreb iz turističkih kabrio autobusa ZET-a uz virtualnu šetnju kroz povijest grada ili osigurajte svom djetetu aktivan odmor u ljetnom  kampu na Jarunu, koji organizira podružnica Upravljanje sportskim objektima. 

Ljetnu ponudu Zagrebački holding – podružnice USO, AGM, Vladimir Nazor i ZET predstavit će i ove godine u sklopu Međunarodne vrtne izložbe Floraart zajedno s podružnicom Zrinjevac, pod zajedničkim nazivom "Ljeto sa Zagrebačkim holdingom"

Ponuda podružnica moći će se razgledati u glavnom šatoru, u kojem će biti organizirana akcijska prodaja knjiga AGM-a, prodaja suvenira podružnice Zrinjevac te predstavljeni programi putovanja podružnice Vladimir Nazor za cijelu obitelj i za sve generacije. Posjetitelji će na štandovima također moći preuzeti kupone s popustima za kupnju školskog pribora u knjižari AGM-a Importanne centar te za ljetovanje za djecu i mlade u pet Nazorovih morskih destinacija, kao i ostale promotivne materijale podružnica.

Zagrebački holding zajedno s podružnicama za posjetitelje Floraarta pripremio je i nagradnu igru. Osvojiti se može 90 nagrada iz ljetne ponude Zagrebačkog holdinga od knjiga, cvjetnih sadnica, obiteljskih ulaznica za bazene, obiteljskih ručkova, obiteljskog paketa karata za city tour, tečajeva plivanja do vikenda za dvoje u Crikvenici.

Pravo sudjelovanja u ovoj nagradnoj igri imaju svi posjetitelji koji tijekom trajanja Floraarta ostvare kupnju na prodajnim mjestima podružnica Zagrebačkog holdinga na Bundeku, popune kupon koji će im biti uručen prilikom kupnje i ubace ih u kutije na prodajnim mjestima podružnica na Floraartu.

DJEČJA ZEMLJA ZABAVE NA BUNDEKU
Poseban program pripremili smo za djecu. Ovog vikenda, u subotu i nedjelju 1. i 2. lipnja, na istočnom dijelu parka Bundek niknut će "Dječja zemlja zabave“ u organizaciji podružnice Vladimir Nazor. Brojne zabavne aktivnosti ne očekuju samo djecu, već i bake, djedove te roditelje.

Na pet lokacija, koje predstavljaju pet odmarališta podružnice, očekuje vas:
  • prezentacija programa Preživljavanja u prirodi uz izradu kompasa, čvorologiju, postavljanje šatora i slično
  • igra s padobranom
  • origami radionica
  • prezentacija programa WIKI kamp uz grupne igre i ples
  • poligon s preprekama i još mnogo više.
Također će svaki puni sat biti organiziran mini disco za djecu. Za put kroz Dječju zemlju zabave svako će dijete dobiti svoju putovnicu s kojom može sudjelovati i u nagradnoj igri. Uvjet je da obiđe svih pet punktova na kojima će dobiti pečat, pri tom se dobro zabavi te putovnicu s popunjenim podacima ubaci u za to predviđenu kutiju.

A nagrade su:
  • sedmodnevni boravak u wiki kampu – međunarodnom ljetnom kampu u Savudriji, za jednu osobu
  • sedmodnevno ljetovanje za dijete u jednom od Nazorovih hostela po izboru dobitnika te
  • tri x ručak u Gradu mladih za 3 osobe.
U Dječjoj zemlji zabave moći će se razgledati i turistički kabrio autobus ZET-a te poslušati priče o starom Zagrebu iz brojnih knjiga o prošlosti našeg grada, objavljenih u izdanju nakladničke kuće AGM.

Program u Dječjoj zemlji zabave bit će organiziran u subotu i nedjelju od 10 do 18 sati.

Javno izvlačenje svih nagrada u obje nagradne igre, Ljeto sa Zagrebačkim holdingom i Dječja zemlja zabave,  održat će se 04.06.2013., u 12 sati, u dvorani Sljeme Centra za korisnike Zagrebačkog holdinga.

Preuzmite: