Humanitarne vožnje u Veselom božićnom tramvaju

 Tradicionalna priredba „Veseli božićni tramvaj“, koju ove godine organizira podružnica Zagrebački električni tramvaj, zahvaljujući sponzorima - pokroviteljima humanitarnih vožnji, tijekom prosinca razveselit će djecu i štićenike mnogih domova i centara Grada Zagreba i okolice.

Djedice, vile i vilenjaci jučer su u popodnevnim satima zabavljali djecu iz Centra za odgoj i obrazovanje Prekrižje. Pokrovitelj vožnje, koja je izuzetno razveselila tridesetak mališana iz Gornjeg Prekrižja, bio je T-mobile.

Zlatni sponzor, S-Leasing, pokrovitelj je triju humanitarnih vožnji. Danas, u srijedu, 16. prosinca, Veseli božićni tramvaja na Trgu bana Josipa Jelačića u 11 sati dočekat će štićenike Doma za psihičke i bolesne odrasle osobe Lobor.

Dan kasnije, u četvrtak, 17. prosinca, u 12 sati s Jelačićeva trga kreće tramvaj s djecom iz Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica i Centra za odgoj o obrazovanje "Goljak" Zagreb. Štićenici Centra za autizam Veselim će Božićnim tramvajem krenuti na zabavnu vožnju s trešnjevačke Remize u ponedjeljak, 21. prosinca, u 13 sati.

Uz pjesmu i zabavu, sve putnike, male i velike, u Veselom božićnom tramvaju tijekom vožnje očekuju i prigodni darovi naših sponzora i donatora.
 
Podružnica Zagrebački električni tramvaj