Hostel Arena u znaku mladih EU parlamentaraca

Više od 250 mladih iz 35 europskih država od 30. rujna do 9. listopada boravi u hostelu Arena, podružnice Vladimir Nazor. Radi se o sudionicima 68. Međunarodnog zasjedanja Europskog parlamenta mladih (EPM‐a), koje se do nedjelje održava u Zagrebu, a na kojem mladi u dobi od 16 do 25 godina zajedno istražuju aktualna pitanja u politici Europske unije. Zasjedanje je značajno jer rezolucije koje se donesu imat će status savjetodavnog mišljenja mladih u Europskom parlamentu.

Kako saznajemo od upraviteljice hostela Biserke Dunda, svjesni značaja ovog zasjedanja u potpunosti su se prilagodili potrebama mladih delegata tijekom njihova boravka u hostelu. Sve slobodne prostorije u prizemlju, gdje je dostupan i besplatan wireless, stavljene su im na raspolaganje.
Glavna organizatorica EU parlamenta,
Albina Štimac, preporučuje hostel Arena mladima kao izvrsno mjesto za velike skupove i druženja.


Glavna organizatorica EU parlamenta mladih Hrvatske, Albina Štimac, hvali osoblje hostela jer, kaže, stalno su im na usluzi, a ispunili su i sva očekivanja.

- Mogu samo preporučiti hostel Arena kao izvrsno mjesto za ovakve skupove, poručuje Albina.

Tome u prilog govori i jučerašnja slika hostela i parka ispred, koje su u potpunosti okupirali mladi radi priprema za Generalnu skupštinu, koja će se održati u petak i subotu u Gradskoj vijećnici.

Šef kuhinje Igor te kuharica Đurđica dodatno su se angažirali kako bi im ponudili tople obroke po popularnim cijenama.

Hostel ponudom prati Arenu Zagreb

Dobar glas se daleko čuje, pa je hostel bio dobro popunjen i na dan koncerta Britney Spears. Rezervacije za noćenje po cijeni već od 95 kuna (ovisno o broju gostiju), koje su dio posebne ponude za fanove koji dolaze na koncerte u Arenu Zagreb, stizale su iz svih zemalja u regiji, a najviše iz Makedonije.

Podsjećamo da u Areni Zagreb tijekom listopada gostuju Jean Michel Jarre (11.), Placido Domingo (21.), a 22. se igra Liga prvaka - RK Croatia Osiguranje Zagreb - FC Barcelona Intersport.

Hostel Arena nalazi se samo na 5 minuta hoda od Arene Zagreb. A lista gostiju Arene Zagreb u studenom jednako je zanimljiva jer nastupaju Rammstein, Parni Valjak, Lenny Kravitz, Tom Jones i Sade.

Informacije o koncertima na www.zagrebarena.hr, a o smještaju na  www.nazor.hr ili rezevirajte smještaj izravno putem web obrasca.

Ručnici, ormari, posteljina i solo kreveti sastavni su dio ponude hostela, kao i kupaonice s tušem i wc-om koje ima svaka soba. Smještaj je u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Uz noćenje, hostel nudi i puni pansion.

Info na 614-0042, 654-2539.