Festival dizajna Dan D 2013.

Ususret 4. međunarodnog festivala dizajna Dan D 2013, koji kreće sljedeći tjedan (10. - 16. lipnja, TŽV Gredelj i centar Zagreba) organizacijski tim ovogodišnjeg Dana D na sutrašnjoj  konferenciji za novinare u TŽV Gredelj upoznat će sve zainteresirane s temom i lokacijom održavanja festivala, cjelokupnim izložbenim, diskurzivnim i ostalim programom te popratnim događanjima. 

Na konferenciji će Dan D 2013 u ime HDD-a predstaviti Ivana Borovnjak, predsjednica HDD-a i programska direktorica festivala te programski direktori Marko Golub, Igor Kuduz i Nikola Radeljković, u ime suorganizatora festivala, event agencije Pepermint, Boris Kovaček te u ime Zagrebačkog Holdinga, partnera festivala, Dinka Pavelić

Predstavit će se i cijeli organizatorski tim festivala, kao i studentski timovi mladih dizajnera koji su, kao i svake godine, radili vizualni identitet festivala te urbanu opremu i scenografiju koje će služiti za izložbeni postav na festivalu.

Nakon konferencije i detaljne elaboracije svih događanja ovogodišnjeg Dana D,  sve zainteresirane novinare ćemo obilaskom lokacije upoznati s centralnim mjestom događanja Dana D 2013 - bivšom tvornicom željezničkih vagona Gredelj.

Više informacija o samom festivalu možete pratiti na linku