EOS CODE u Nazoru- održivo poslovanje u turizmu

Putnička agencija Vladimir Nazor odnedavno ima EOS CODE.  To je besplatan i koristan alat za turoperatore i turističke agencije  koji im pomaže povećati konkurentnost na način da prihvate održivi turizam i unaprijede kvalitetu svojih proizvoda i usluga.
 
EOS CODE je posebno osmišljen za manje turističke agencije i turoperatore čija su specijalnost prvenstveno paket aranžmani, no ne isključuje ni veće tvrtke. On će pomoći turoperatorima i turističkim agencijama da steknu novu perspektivu u svom poslovanju, odgovore na zahtjeve klijenata te, kao rezultat svega toga, povećaju svoju konkurentnost.

Sve tvrtke koje provode EOS CODE bit će predstavljene na internetskim stranicama  projekta, što će im osigurati kredibilitet i stvoriti  dodatni publicitet koji će ih učiniti vidljivima i prepoznatljivima ne samo za klijente u vlastitoj zemlji, nego i u ostalim zemljama članicama EU.
 
Tvrtke sudionici u projektu moći će koristiti EOS CODE logotip za isticanje svoje predanosti provođenju poslovne politike održivog razvoja  putem kojeg će biti prepoznatljive među  klijentima.
 
Ukratko, to je potvrda da podružnica Vladimir Nazor brine o:
  • održivom poslovanju u turizmu
  • zaštiti okoliša i destinacija
  • obrazovanju zaposlenika o okolišnim i kulturnim vrijednostima u turizmu
  • u ponudi putovanja primjenjuju se  programi  očuvanja i održavanja okoliša.

Projekt EOS CODE dio je programa CIP (Competitiveness and Innovation Framework Programme), kojemu je cilj povećanje konkurentnosti europskih poduzeća.
 
 

Podružnica Vladimir Nazor