Dežurne službe u novogodišnjoj noći

Dežurne službe Zagrebačkog holdinga d.o.o. radit će i ovog, novogodišnjeg vikenda.
O interventnim i dežurnim službama te brojevima telefona na koje ih građani tijekom noći mogu kontaktirati, ukoliko im zatreba neka hitna intervencija ili usluga, govorilo se u današnjoj, posljednjoj u ovoj godini, emisiji Radio Sljemena „Zagrebački razgovori“.
Dežurni će biti u podružnicama Zagrebačke ceste, Zagrebparking, Vodoopskrba i odvodnja, ZET, GSKG, Upravljanje sportskim objektima te Gradska ljekarna Zagreb.
 
Zagrebačke ceste
Glasnogovornik podružnice Zagrebačke ceste Vlado Suša rekao je da će za vikend od 0 do 24 raditi dežurne službe RJ  signalizacija i semafori  te Zimska služba. Građani se mogu obratiti za informaciju ili pomoć na broj telefona 2356-444.
              
Zagrebparking
Voditelj podružnice Zagrebparking Robert Mišeta istaknuo je kako će u novogodišnjoj noći dežurati četiri pauk vozila koja će uklanjati nepropisno parkirana vozila. Broj telefona pauk službe u Strojarskoj ulici je 6311- 888. Pored toga, za vikend će biti otvorene sve Zagrebparkingove garaže, a parkirališna mjesta u gradu naplaćivat će se kao i svakog vikenda.
Tržnice Zagreb
Zagrebačke tržnice će u subotu, 31. prosinca raditi uobičajeno, dok će 1. siječnja sve tržnice biti zatvorene, rekao je glasnogovornik podružnice Tržnice zagreb Miroslav Pupić Bakrač.
Vodoopskrba i odvodnja 
Glasnogovornica podružnice Vodoopskrba i odvodnja Ana Glavan rekla je da Služba hitnih intervencija VIO-a u noći sa subote na nedjelju radi  kao i ostalim danima u godini. Ukoliko u novogodišnjoj noći dođe do puknuća vodovodne cijevi ili začepljenja odvoda, građani mogu kontaktirati interventnu službu za vodoopskrbu na broj telefona 6163-999, te odvodnju na broj 6163- 222.
ZET
Zagrebački električni tramvaj kao i svakoga dana bit će na usluzi građanima, istaknuo je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić. Uoči ponoći na Staru godinu tramvajski promet će se s Trga bana Josipa Jelačića preusmjeriti na Glavni kolodvor, sve dok za to bude postojala potreba. U prometu će u subotu biti uobičajenih 127 tramvaja i 188 autobusa, dok će u noći 1. siječnja voziti 12 tramvaja i 16 autobusa, a po potrebi i više.
GSKG
Dispečerki centar podružnice Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo radi 365 dana u godini, od 0 do 24, rekla je glasnogovornica GSKG-a Marija Sesler.  Za bilo koju intervenciju u zgradama građani mogu kontaktirati dispečere na brojeve telefona 4829-  425 i 4829-420.
Upravljanje sportskim objektima
Za sve građane željne rekreacije u novoj godini podružnica Upravljanje sportskim objektima otvorit će vrata klizalištima u subotu od 10.30 do 12 sati u Domu sportova, Velesajmu i Šalati, a 1. siječnja radit će samo klizalište na Šalati od 18 do 21 sat. Unutarnji bazeni podružnice 1. siječnja neće biti otvoreni za građane, rekla je glasnogovornica podružnice Andrea Šimag.
Gradska ljekarna Zagreb
Direktorica Gradske ljekarne Zagreb Mila Bucalić istaknula je da će u novogodišnjoj noći raditi pet gradskih ljekarni, i to na Trgu bana Jelačića, u Sigetu, Dubravi, Ozaljskoj ulici te Ilici 301.

Iz svih 8 podružnica, koje će dežurati ovog vikenda, uputili su građanima Zagreba iskrene čestitke za Novu godinu.