Cro Cop u Areni Zagreb

Nakon osam godina na vrhu svjetske slobodne borbe, Mirko Filipović se odlučio vratiti svojoj prvoj ljubavi - kick boksu. Ova hrvatska sportska ikona će 10. ožujka na priredbi Final Fight prvi puta, nakon dugo godina,  nastupiti pred svojom publikom.

U finalnom meču večeri nastupit će Mirko Filipović protiv K-1 legende, Novozelanđanina Rayja Sefe. Na priredbi će nastupiti i svjetske super zvijezde poput Mourada Bouzidija, Daniela Ghite, Freddyja Kemaya i Dževada Poturka.

Cro Cop je oduvijek isticao da je njegova najveća želja zahvaliti se vjernim navijačima sjajnim nastupom u svom gradu. Sada ima priliku ostvariti svoju veliku želju, ali i zadovoljiti sve one koji ga nikada prije nisu imali prilike pogledati uživo. "Desna noga bolnica, lijeva groblje" se vraća 10. ožujka i najavljuje novu stranicu u svojoj brilijantnoj karijeri.

Final Fight je borilački spektakl bez premca na ovim prostorima koji će publici u zagrebačkoj Areni ponuditi sam vrh svjetske i hrvatske borilačke scene. U deset mečeva posjetitelji će moći gledati ponajbolje borce današnjice kako međusobno odmjeravaju snage. 

Cijene ulaznica:
 
GORNJA TRIBINA DONJA TRIBINA PARTER GOLDEN CIRCLE VIP LOŽA
150,00 kn 200,00 kn 300,00 kn 500,00 kn 700,00 kn
 
 


Veliki koncert Zdravka Čolića danas u Areni Zagreb.
 
Neprikosnoveni šarmer nevjerojatnih glasovnih mogućnosti i ime koje traje desetljećima, prvo je na što pomislimo  kada se spomene Zdravko Čolić. 

Nemoguće je nabrojati sve hitove ovog glazbenika i sigurno bi njihovo preslušavanje trajalo danima. Svi znamo, ali baš od riječi do riječi, pjesme „Ti možeš sve, al' jedno ne", "Stanica Podlugovi“, “Produži dalje“ i pjesmu koju bi Čola mogao nazvati autobiografskom „Pjevam danju pjevam noću“.

Čolina pjesma “Ti si mi u krvi“ slovi kao evergrin i jedna od najboljih pjesama uopće nastalih na našim prostorima.


 
 

 
  
Zagreb Arena d.o.o.