Božićni pokloni iz AGM-a

Prosinac je blagdanski mjesec kada građani češće nego ostalih mjeseci krstare trgovinama u potrazi za lijepim poklonima za obitelj, prijatelje ili poslovne suradnike. Dvojbe oko odabira poklona za božićne blagdane, koje se često javljaju  tih dana,  mogu se jednostavno riješiti posjetom jednoj od knjižara ili Art Point Centru nakladničke kuće AGM, podružnice Zagrebačkog holdinga d.o.o.

U bogato opremljenim knjižarama mogu se pronaći pokloni za različite ljude i društva.  U uistinu velikoj ponudi knjiga mogu se izdvojiti nova AGM-ova izdanja, Hrvatska bajoslovlja Vida Baloga, Boka Kotorska, od kampanela do kampanela Slobodana Prosperova Novaka, roman Intuicija Allegre Goodman, Pekinška koma Ma Jiana, te brojne dječje knjige.

Pored toga, u knjižarama se može pronaći i velik izbor poklona za poslovne suradnike i partnere. Tako se na policama AGM-ovih poslovnica nalazi impresivan broj različitih rokovnika, planera, blokova, pribora za pisanje te kožnih aktovki, svih boja i oblika. Također, mogu se kupiti i atraktivni, unikatni suveniri poput srebrnjaka, božićne čestitke s autorskim potpisom Hrvoja Šercera, atraktivni  privjesci u obliku hrvatskog pletera, koji su umjetnički rad slikarice Maje Nejašmić, a tu su i drvene jaslice te različiti božićni ukrasi za dom kao i  brojni drugi atraktivni predmeti. U Art  Point Centru u Gundulićevoj  ulici može se kupiti i slikarski pribor; kistovi, stalci, boje, papiri kao i  brojne slike renomiranih autora, poput Antuna Borisa Švaljeka i Ede Murtića.

 
FOTOGALERIJA