Bogata ponuda AGM-ovih knjiga na Interliberu

Podružnica AGM na Međunarodnom sajmu knjiga i učila Interliber, koji počinje na Zagrebačkom velesajmu u utorak, 8. i traje do 13. studenog, svim će ljubiteljima knjige predstaviti bogatu ponudu iz svojih biblioteka.
 
Interliber već tradicionalno predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu, a održava se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Nakladnička kuća AGM, podružnica Zagrebačkog holdinga d.o.o. svoja će izdanja ove godine predstaviti na dvije lokacije; paviljonu 5, štand 2B te šatoru koji se nalazi između paviljona 5 i 6. Na štandu u paviljonu 5 u ponudi će biti sva nova izdanja i izdanja izdana u posljednjih nekoliko godina. U šatoru će u ponudi biti stariji naslovi koji su stavljeni na rasprodaju uz popuste do 70%. Ovdje je organizirana i humanitarna akcija te 1 kn od svake prodane knjige odlazi u Udrugu srce, koja radi na poticanju razvoja djece i mladih s posebnim potrebama.
 
Podružnica AGM na Interliberu održat će i nekoliko zanimljivih promocija. Tako će na  štandu 2B u utorak 8. studenog  od 17 do 19 sati,  Vid Balog potpisivati knjigu Hrvatska bajoslovlja. U četvrtak 10. studenog  od 17 sati, Slobodan Prosperov Novak potpisivat će  knjigu Boka kotorska od kampanela do kampanela, a u  petak 11. studenog od 18 sati, Krešimir Mišak potpisuje knjige iz biblioteke Obelisk. Na velikoj pozornici u paviljonu 6 u petak, 11. studenog u 11:30  sati Slobodan Prosperov Novak predstavlja knjigu Boka kotorska od kampanela do kampanela, a u subotu 12. studenog u 18 sati  Krešimir Mišak predstavlja nova izdanja iz biblioteke Obelisk.
 
Radno vrijeme sajma:

Utorak, srijeda, četvrtak i nedjelja: 10:00 – 19:00 sati
Petak, subota: 10:00 – 21:00 sati
 
 
 

Podružnica AGM