Blagdanska zabava uz Zagrebački holding


Blagdanska groznica je u punom jeku, ulice su okićene, trgovine prepune ljudi, užurbano se pokušavamo sjetiti što još nismo obavili i jesmo li možda zaboravili kupiti nekome poklon. Mnogi su već rezervirali svoje smještaje na nekom od skijališta, stolac za Doček, poslali čestitke svima.
 
Donosimo pregled najinteresantnijih događanja u objektima Zagrebačkog holdinga:
 
KLIZALIŠTE ŠALATA
Tko voli zabavu na ledu, osim klizanja, kao i svakog Božića Video disco klizalište Šalata poziva vas na Božićni party na ledu. Tko, što i kada, pročitajte ovdje.  
 
SNJEŽNA KRALJICA I TOMISLAVOV DOM
Romantična večer uz kamin, večera s posebnim ljudima, sveta misa polnoćka u sljemenskoj idili, posebnosti su koje nude samo objekti na Sljemenu, Tomislavov dom i apartmanska kuća Snježna kraljica. Posebnu ponudu za Badnjak i ostale dane pogledajte na njihovim stranicama.
 
ŽELITE li NAUČITI VOZITI SNOWBOARD ILI SKIJATI
prijavit ćete se u Nazorovu školu. Više o tome ...

skijanje na sljemenuU subotu, 22. prosinca počet će s radom skijalište Sljeme. Obavijest o otvaranju skijaške sezone pročitajte ovdje.
 
HRVATSKA, SLOVENIJA, AUSTRIJA…
Za alpske tipove, podružnica  Vladimir Nazor, Putnička agencija, organizira skijanja u navedenim zemljama, a za one druge, zimovanje u Ravnoj gori – upozorenje – u Ravnoj gori oprema gratis!.
 
KUTIJA ŠIBICA I KHL MEDVEŠČAK
Najvažnije događanje za Zagrebački holding, podružnicu Upravljanje sportskim objektima, definitivno je završnica malonogometnog turnira Kutija šibica i sve vas ljubazno pozivamo da dođete i popratite tekme. Ovdje odaberite termine koji vam odgovaraju.
 
VESELI BOŽIĆNI TRAMVAJ I USPINJAČA
Kao i svake godine, ZET gradom voza Djeda Mraza i ekipu u Veselom božićnom tramvaju, a uspinjačom se besplatno dignite ili spustite s Gornjeg grada svaki dan do ponoći, do 6. siječnja.