Biciklom u garažu – javna garaža Langov trg12. travnja 2017.
Podružnica Zagrebparking predstavila je 10. travnja 2017. godine nastavak svog projekta „Biciklom u garažu“. Promocija je organizirana ispred javne garaže Langov trg, koja je dobila površinu s nadstrešnicom s 12 biciklističkih parkirašnih mjesta.
 
Projekt „Biciklom u garažu“ započeo je na inicijativu gradonačelnika Grada Zagreba  2014. godine, kada je u sklopu garaže Gorica osigurano 20 besplatnih parkirališnih biciklističkih mjesta. Daljnjih 20 mjesta Podružnica je biciklistima osigurala u sklopu javne garaže Tuškanac, a Langov trg treća je javna garaža koja izgradnjom parkirališta za bicikle potiče njegovo korištenje kao najefikasnijeg i ekološki najprihvatljivijeg načina prijevoza u gradu. Krajnji cilj podružnice Zagrebparking je biciklistima osigurati besplatno parkiranje u okviru svih osam javnih garaža kojima upavlja. Sljedeća na redu je javna garaža u naselju Novi Jelkovec.
 
Uz voditeljicu podružnice gđu. Anu Preost promociji je nazočila i izaslanica Gradonačelnika G. Bandića gđa. Jelena Pavić-Vukičević te koordinatorica projekta ECC Grada Zagreba gđa. Darinka Jug.

Podružnica Zagrebparking ovim projektom doprinosi unapređenju odvijanja prometa na području Grada Zagreba i pridonosi ekološkom razvoju Grada. Pozivamo građane da svoje bicikle besplatno parkiraju, kako na novom parkirališnom mjestu za bicikle ispred javne garaže Langov trg, tako i u garažama Tuškanac i Gorica.