AK Snježna kraljica - godine rada obilježene priznanjima

- Bilo je super i opet ćemo doći! Prekrasan kraj uz izvrsnu gastronomsku ponudu i ljubazno osoblje čine ovaj kraj neodoljivim. Najveće pohvale! Oduševljeni smo sljemenskom gibanicom. Pohvale kuharu i cijelom osoblju! - isječci su to iz jedne od knjiga dojmova gostiju apartmanske kuće Snježna kraljica. A takvih je poruka na stotine.

U pet godina postojanja (u listopadu ove godine bila je godišnjica), Snježna kraljica profilirala se u odredište za ugodan odmor i mjesto gdje se dobro jede. Svaku godinu rada Snježne kraljice pratila su i priznanja za rad te kvalitetu usluga.

Zeleni cvijet sa zlatnim znakom, priznanje za najbolju kuharicu i najboljeg konobara te 25 jela sa „Špajzkarte” izdvojenih posebnim standardom kao jela Hrvatske autohtone kuhinje, samo su neka od priznanja koje je Apartmanska kuća do sada osvojila.

U njenoj kuhinji od samog otvaranja pripremaju se autohtona jela zagrebačke i zagorske regije, što su prepoznali gosti, ali i Povjerenstvo za ocjenu jelovnika.
 
Za kvalitetu usluge zaslužno je i ljubazno osoblje
Posebno priznanje Ministarstva turizma

Danas se Snježna kraljica može pohvaliti posebnim standardom "Hrvatska autohtona kuhinja" koje  dodjeljuje Ministarstvo turizma. Pravo korištenja znaka Autohtone hrvatske kuhinje za 25 jela iz njene "Špajzkarte" Ministarstvo je dodijelilo Apartmanskoj kući već na svojoj prvoj sjednici, 13. listopada 2011. 
 
Kao objekt o čijem uređenju i suživotu s okruženjem u Parku prirode brigu vode svi djelatnici, Snježna kraljica je prepoznata i od komisija Turističke zajednice Općine Stubičke toplice i TZ Krapinsko-zagorske županije, dodijelivši joj više priznanja u sklopu raznih projekata Hrvatske turističke zajednice.

Ugodan ambijent Snježne kraljice zimi upotpunjuje kamin u predvorju što joj daje topao, domaći i pomalo romantičan ugođaj. 

Zimski praznici su tek započeli, te vas iz Snježne kraljice pozivaju da se opustite uz kamin u nekom od apartmana i jela sa Špajzkarte. Kako kažu njeni “stari” gosti: „Okusi su isti kao kada su ista jela spremale naše bake i mame!“

Detaljnije o smještaju  i ponudi na www.sljeme.hr. Popis nagrada i jela Hrvatske autohtone kuhinje možete pogledati ovdje.