AGM knjižara i papirnica - ponuda školskih knjiga i pribora

07.09.2011. - Ako još niste kupili knjige za srednju škole, svratite u AGM-ovu knjižaru u Importane centru. Knjige možete kupiti, a po potrebi i naručiti. Knjižara surađuje sa svim izdavačima i ukoliko ovog trena nemaju knjige s popisa - naručit će ih za vas.

Uz bogat izbor bilježnica, fascikala, školskih torbi i ostalog školskog pribora, u knjižari se mogu kupiti i T-ravnala te rotringov komplet crtaćeg pribora za srednje škole u kojem se nalazi crtaća ploča, šestar, izografi i tube za nacrte.

Unatoč gužvi, koja je uobičajena početkom svake školske godine, mala ekipa naše knjižare naoružana strpljenjem svakog kupca dočekuje s osmjehom. Kako ističu Milka, Marija, Ksenija, Pavica, Goran i Nino njihov je primarni cilj da svaki kupac nakon kupnje iz knjižare izađe zadovoljan, jer ga očekuju i sljedeće godine. 

Koliko su u tome uspješni možda najbolje opisuje zanimljiva anegdota koju nam je ispričala Marina iz Zagreba.Naša sugrađanka Marina zahvalna je djelatnicima knjižare AGM-a na susretljivosti i pomoći

- Bila sam jako ažurna mama pa sam još u lipnju naručila knjige i to prema popisu knjiga za 8. razred OŠ Ksaver Šandor Džalski koji sam preuzela s interneta. No, kako to obično biva, previdjela sam da se radilo o školi iz Zaboka, a ne iz Zagreba. Preuzela sam knjige, platila i zadovoljno otišla doma. A kad tamo, osim iz vjeronauka niti jedna knjiga nije odgovarala.

Kada sam shvatila pogrešku, vratila sam se u AGM-ovu knjižaru gdje su mi vaše kolege ljubazno izašle ususret, preuzele sve knjige i evo, vaš kolega  Goran sada nastoji kompletirati knjige s ispravnog popisa. Knjige kojih nema naručit će! Zaista sam im zahvalna i sigurno ću uvijek kupovati u knjižari AGM-a,
poručuje Marina.

Naša sugrađanka Marina samo je jedna od mama koja je ovih dana izašla iz knjižare i papirnice AGM-a u pothodniku Glavnog kolodvora zadovoljna kupnjom.

Iako je školska godina već počela, tu još uvijek možete pronaći i kupiti udžbenike ali i sve što je potrebno učenicima osnovnih i srednjih škola te studentima.

Plaćanje je moguće i na više rata karticama svih banaka.

Radno vrijeme knjižare je radnim danom od 8 do 21 sati i subotom od 9 do 21 sat.

Informacije na tel./faks 01/ 457 30 48 ili e-mail importane@agm.hr

fotogalerija