Rujanfest do 25. rujna na Bundeku

 I ove godine Zagrebački holding je partner najvećeg jesenskog zabavnog festivala na Bundeku.  Rujanfest otvara svoja vrata od 15. do 25. rujna, a svi ljubitelji zabave moći će uživati u izvrsnom glazbenom programu, koji uključuje više od 100 izvođača u 11 dana.

U samo tri godine Rujanfest je postao jedan od najposjećenijih festivala u Hrvatskoj, s više od 300 tisuća posjetitelja. Sama manifestacija je koncipirana na nekoliko glazbenih pozornica (rock, pop, techno, tamburaši), a posjetitelji mogu kušati hranu u tematskim restoranima iz nekoliko hrvatskih regija, dok najmlađi mogu uživati u najvećem postavljenom lunaparku u Hrvatskoj.

Glazbeni dio festivala otvara Colonia na glavnoj pozornici (15.9.2011.) i Elemental na rock/bickers pozornici, a tijekom idućih dana u glavnom šatoru nastupit će Neno Belan i Ban - Daleka obala (16.9.), Jasmin Stavros (17.9.), Zvonko Bogdan (18.9.), Željko Joksimović (19.9.), Neda Ukraden (20.9.), Crvena jabuka (21.9.), Jole (22.9.), Slavonske lole (23.9.), Dražen Zečić (24.9.), dok će festival zatvoriti Maja Šuput (25.9.).

Za ljubitelje drugih vrsta glazbe nastupit će i razni tamburaši, rock bandovi, DJ-i, Balašević tribute band te brojni drugi. Ulaz na Rujanfest do 19 sati je besplatan, a nakon toga se naplaćuje 15 kuna, u što su uključeni i koncerti, osim u ponedjeljak, 19. rujna, kad se koncert naplaćuje 70 kuna. Nastupi u glavnom šatoru počinju u 21:30 sat.

Od tematskih šatora, posjetitelji će moći kušati slavonske delicije u 'Slavonskoj kući', kao i u 'Vukovarskoj kući', gdje će se posluživati i jela vukovarskog kraja.

Tu će biti još i 'Zagreb u srcu', 'Zagorska hiža', 'Kuća hrvatskih rakija', 'Sarajevska kuća', 'Kuća leskovačkog roštilja', 'BC kuća', a u svima njima ćete moći probati lokalne specijalitete te izvrsna piva iz Hrvatske, Belgije, Češke, Bosne i Hercegovine, Njemačke.