Bivšim radnicama Kamenskog uručene wellness diplome

Kada smo prije četiri mjeseca na Danima ljepote na Zagrebačkom velesajmu započeli akciju besplatne prekvalifikacije za  bivše djelatnice  tvornice Kamensko, nismo ni slutili da ćemo danas imati 9 školovanih i odmah  zaposlivih  wellness maserki. Uvjeren sam da će ove vrijedne djelatnice uskoro imati svoja nova radna mjesta- ponosno je izjavio Marko Jurakić, predsjednik Wellness & fitness udruge Hrvatske, pokretača ove hvalevrijedne akcije, na danas održanoj službenoj promociji na Zagrebačkom velesajmu.

Promoviranim djelatnicama čestitala je voditeljica podružnice Zagrebački velesajam Mirela Bartolec, a uvjerenja o završenom školovanju uručio im je gradonačelnik  Zagreba Milan Bandić.

Osmjesi na licima promoviranih wellnes djelatnica govorili su više od riječi, a sreća koja im je prije više mjeseci okrenula leđa, danas je ponovno bila uz njih. Na promociji su bili i članovi njihovih obitelji  koji također nisu mogli sakriti svoju sreću. Najmlađa od promoviranih, tridesetdvogodišnja Snježana Babić,  pred okupljenim je uzvanicima izložila kraću prezentaciju o wellness tretmanima te je izrazila zadovoljstvo što joj se pružila prilika za stjecanje novih znanja.

Tijekom protekla četiri mjeseca bivše radice Kamenskog  teorijski su  dio nastavnog programa pohađale u prostorima Zagrebačkog velesajma te u radnim prostorima wellnes učilišta Vilman i Wellness i fitness udruge Hrvatske. Polaznice su obišle i nekoliko wellness centara u kojima su odradile i jedan dio praktičnih vježbi. Wellness zanimanja priznata su od strane Ministarstva znanosti, prosvjete i športa i upisuju se u radne knjižice.
 
FOTOGALERIJA