Ljetovanje s Nazorom

Podružnica Zagrebačkog holdinga d.o.o. Vladimir Nazor i ove godine provodi bogate programe organiziranog ljetovanja za djecu i mlade.

U Nazorovim objektima, diljem jadranske obale ljetos će u gostoprimstvu uživati kako oni koji dolaze na sportske pripreme tako i oni kojima su roditelji uplatili sedmodnevne ili četrnaestodnevne programe Ljetovanja 2011., ali i ona djeca i mladi kojima će Grad Zagreb osigurati 7 dana bezbrižnog ljetovanja sukladno Programu socijalne politike Grada Zagreba.

U Nazorovim programima mogu uživati i umirovljenici i obitelji za koje su osmišljeni različiti programski sadržaji.
 
Kamp „Veli Jože“ u Savudriji već je pohodio prvi veliki val kampera, a ovog je ljeta najavljeno preko 21500 gostiju iz Hrvatske, ali i drugih zemalja. U osvajanje ove najzapadnije točke Republike Hrvatske krenule su i organizirane skupine. Među njima izdvajamo RUF Jugendreisen,  najvećeg priređivača putovanja za djecu i mlade u Njemačkoj, s kojim ovog ljeta Nazor prvi puta surađuje.U hostelu „Cvrčak“ u Dugoj uvali u tijeku je rekonstrukcija sanitarnih čvorova u prostoru namijenjenom kamperima, koje ove godine očekujemo u velikom broju.

Nazor je ostvario uspješnu suradnju sa zagrebačkom Obrtničkom i  industrijskom graditeljskom srednjom školom, koja je u hostelu „Stoimena“ u Crikvenici u pripremnom periodu za ljetnu sezonu izvela stolarske radove na smještajnim objektima. Hostel „Loda“ u Skradinu pohodit će ovog ljeta oko 500-injak djece i mladih, a  skupine umirovljenika ove godine organizirano ljetuju u hostelu „Halugice“ na Puntu (otok Krk). Grad mladih Granešina u Zagrebu uskoro će osvanuti u novijem ruhu. 

U tijeku je obnova krova restorana; u planu je obnova vanjske terase; uređuju se smještajni kapaciteti, postavljeni su novi mobilni WC-i. Činjenica da se u Gradu mladih mogu besplatno koristiti postojeći sportski tereni te da imamo kompletnu novu ponudu jela (po narudžbi i s roštilja), kao i tzv. obiteljski menu vikendom za samo 35,00 kn, vjerojatno će u ovaj podsljemenski biser namamiti brojne naše sugrađane. Hostel Arena u Zagrebu namijenjen je pretežno putnicima-namjernicima te ga stoga u pravilu popunjavaju prolazne skupine u tranzitu kroz Zagreb.
 
FOTOGALERIJA