Noćno skijanje najbolje je na Sljemenu

Prema ocijeni čitatelja ski/board magazina Skijanje.hr, noćno skijanje najbolje je na Sljemenu. U velikoj anketi ski magazina iz sezone u sezonu čitatelji mogu odabrati koja skijališta, servisi, dućani te oprema zaslužuju titulu najboljih.

Titulu naj u kategoriji "najboljeg noćnog skijanja" Sljeme osvaja već godinama, i to ispred mariborskog Pohorja te talijanske Civette.

Prema pisanju magazina, zagrebačko skijalište ima zaista mnogo lica. Može ga se doživjeti u magli, mekoj ili pak ledenoj stazi, s velikim brojem ljudi ispred na noćnom skijanju ili u kišnim proljetnim uvjetima. U tom slučaju mnogi negoduju i odlučuju se za alternative. No Sljeme je napravilo kvalitativni iskorak enormnih razmjera u posljednjih 10 do 15 godina. Stoga su izvrsno uređene staze, za koje su krivi potpuno novi snježni topovi, nekoliko suvremenih ratraka, ali i znanje djelatnika, sve češća pojava na Sljemenu.

Kako god bilo, kada izađete s posla, skinete kravatu, sjednete u auto i za 20 minuta ste na noćnom skijanju, svi problemi i sve nedaće postaju miljama daleko. Upravo to je najveća prednost Sljemena. A kada to sve košta 70 kn (noćno skijanje i skijanje radnim danom) ili 100 kn (skijanje vikendom), onda je Sljeme uvjerljivo najbolji omjer uloženog i dobivenog, zaključuju u magazinu.

Čestitke podružnici Upravljanje sportskim objektima, a osobito Žiljku i ekipi!

Nagrada .pdf