Počeo s emitiranjem ZET-ov informativni program

ZET je danas službeno započeo s informativnim programom koji će se svakodnevno emitirati u  putničkim prostorima autobusa i tramvaja. Početak službenog emitiranja najavio je predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović pozdravivši u eteru putnike i vozače u tristotinjak ZET-ovih vozila.
 
Kako je napomenuo predsjednik Uprave, ovu ideju radnici ZET-a sami su osmislili i realizirali vrlo skromnim sredstvima. Također je izrazio nadu da će ovaj način komunikacije pridonijeti ugodnijem boravku putnika u vozilima javnoga gradskog prijevoza.
 
Najavio je i otvorenje Centra za korisnike Zagrebačkog holdinga u petak, 1. srpnja, u Vukovarskoj ulici 41, što je daljnji korak u proširenju komunikacije s građanima.

Prema riječima Dubravka Baričevića, voditelja podružnice, putem ovog novog medija putnike će se moći informirati i o svim akcijama u gradu vezanim za podružnice Zagrebačkog holdinga. Također se očekuju i manje gužve jer se u slučaju zastoja u prometu putnicima pravodobno mogu ponuditi alternativne linije.

Iz improviziranog studija u suradnji s drugim medijima ZET će emitirati prometne i servisne informacije. Uz redovne vijesti o stanju u javnom gradskom prijevozu radnim danom u 7, 7.30, 8, 8.30 i 9 te u 15, 15.30, 16, 16.30 i 17 sati, u putničkim prostorima svih vozila moći će se čuti i informacije poput vremenske prognoze i aktualnih podataka o vremenu.
 
Uz planirana realizirat će se i izvanredna emitiranja vezana uz izvanredne prometne događaje ili ostale važne obavijesti.