Nastavlja se suradnja između podružnica

Dizanjem starog asfalta u ponedjeljak, 6. lipnja radnici podružnice Zagrebačke ceste započeli su s rekonstrukcijom Iličkog placa (Britanski trg), druge najstarije zagrebačke tržnice. Rekonstrukcija Britanca nastavak je suradnje između podružnica Tržnice Zagreb i Zagrebačke ceste, koja je uspostavljena još početkom ove godine, a u svrhu poboljšanja iskoristivosti vlastitih kapaciteta unutar Društva.

Ovo je treća tržnica koju naše podružnice zajednički obnavljaju. Do sada je uređena tržnica u Jelkovcu i Trešnjevački plac, a u budućnosti su planirani novi projekti.

Radovi na uređenju plohe na Britancu trajat će do četvrtka, 9. lipnja poslijepodne, kako bi već u petak kumice i kupce dočekala obnovljena tržnica.

Uređenje tržnice obavljat će se u dvije faze. Nakon jučerašnjih radova na dizanju starog asfalta, radnici Zagrebačkih cesta tijekom sljedeća tri dana pripremit će plohu za završno uređenje nakon čega slijedi asfaltiranje.

Zagrebačke ceste surađuju još i sa Zagrebparkingom, podružnicom Upravljanje sportskim objektima te Vodoopskrbom i odvodnjom koja je Zagrebačkim cestama dala na korištenje 2 mala bagera u zamjenu za jedan veliki bager za utovar. Na taj se način, među ostalim, bolje upravlja kapacitetima unutar Društva.

Prema riječima Alena Gospočića, voditelja podružnice, koji je jučer obišao gradilište na Britancu u društvu Daria Kobeščaka, voditelja podružnice Tržnice Zagreb, u međusobnoj suradnji očituje se sinergija između podružnica, što je i jedan od glavnih ciljeva osnivanja Zagrebačkog holdinga.

foto galerija