1. edukativna konferencija Zagrebačkog holdinga

U hotelu Tomislavov dom u petak, 3. lipnja, održana je 1. korporativna edukativna konferencija Zagrebačkog holdinga. Riječ je o prvom projektu iz Programa interne edukacije namijenjenom direktorima društava, voditeljima podružnica i njihovom menadžmentu. Na Konferenciji su sudjelovali i članovi Skupštine Društva, Nadzornog odbora te Uprave Zagrebačkog holdinga. Konferenciji je nazočio i Slavko Kojić, pročelnik Gradskog ureda za financije.

Osim edukativnog karaktera, Program prije svega ima za cilj obnavljanje i pokretanje rasta Društva.

Kako je istaknula članica Uprave Alenka Košiša Čičin-Šain, koja je ujedno i predsjednica organizacijskog odbora Konferencije, niti jedna druga kompanija nema takvu mogućnost kao Zagrebački holding.

Uz brojnost djelatnosti i iznimnu odgovornost za kontinuitet rada sustava svih 365 dana u godini neprestano, upravljanje na razini vrhovnog menadžmenta ali i na operativnoj razini pravi je izazov. Ovako velik i heterogen sustav kao što je naš, sam po sebi je inertan, dok su promjene okruženja suprotno našim mogućnostima, a prilagodbe sve brže i opsegom i magnitudom jače.

Dani Zagrebačkog holdinga

Sljedeći projekt iz Programa posebnih aktivnosti za generiranje rasta Društva su Dani otvorenih vrata Zagrebačkog holdinga. Program je planiran  za ovu jesen i obuhvaća niz promotivnih događanja koja će biti usmjerena prema javnosti.
- U takvim okolnostima, a prije nego nas zateknu i novi uvjeti ulaskom u EU, predlažem da započnemo s redizajnom našeg rada u polju koje nam je bezuvjetno dostupno, a to smo mi sami - kao ljudi, kao menadžment i kao Uprava koja usmjerava i oblikuje portfolio djelatnosti i usluga koje sustav pruža, i time izravno utječe na generira zadovoljstvo naših korisnika, zaključila je Alenka Košiša Čičin-Šain.
 
Za ovu konferenciju angažiran je i dodatni potencijal, vrhunski sveučilišni eksperti prof Ivan Družić, Josip Kregar i dr. Velimir Srića, koji su ujedno predstavnici nadzora i vlasnika te su bili u prilici prenijeti i dio vlasničkih razmišljanja o mogućim strateškim opcijama kojima će se oblikovati budući razvoj Društva.

Predsjednik Uprave Ivo Čović Konferenciju je ocijenio zanimljivom i korisnom, što je ujedno poziv da se nastavi s ovakvom praksom.

Program konferencije .pdf

foto galerija