Nove usluge podružnice Gradska groblja

U reprezentativnom prostoru odjela prodaje u istočnom krilu mrtvačnice na Mirogoju, Uprava Gradskih groblja danas je javnosti predstavila nove pogrebne usluge.

Uz standardnu ponudu, građani sada na jednom mjestu mogu ugovoriti uslugu preuzimanja i prijevoza umrle osobe na području Republike Hrvatske, rezervirati termin ispraćaja, izabrati pogrebnu opremu, ugovoriti kupnju grobnih mjesta, ispraćaja, kremacije ili pokopa, oglašavanje u dnevnom tisku i web stranici Gradskih groblja, nastup glazbenih ansambala kod ispraćaja, usluge fotografiranja i video snimanja te izradu vijenaca, cvjetnih aranžmana i buketa.

U istom prostoru također se može ugovoriti organizacija pokopa na nekom od 28 groblja kojima upravlja podružnica.

Sve usluge mogu se naručiti i platiti unaprijed. Novost je i mogućnost plaćanja kreditnim karticama na više rata.

Visoka razina kvalitete usluga uz transparentne cijene
Prema riječima Ljerke Čosić, voditeljice podružnice, cijene su transparentne i iste su za sve korisnike.

- Vjerujem da će građani prepoznati ovu uslugu te da ćemo već ove godine u studenome, prilikom obilježavanja 135 godina  od osnutka Mirogoja moći predstaviti dobre poslovne rezultate - kaže Ljerka Čosić

Dežurna služba za organizaciju pogrebnih usluga za sva gradska groblja radi radnim danom od 7.30 do 18.00 sati, subotom od 8.00 do 14.00, a nedjeljom i blagdanom  od 8.00 do 12.00 sati.

Ljetno radno vrijeme groblja je do 16 sati. Međutim, pokop se može ugovoriti i poslije tog vremena, što se plaća po posebnom cjeniku.

U ponudi je i usluga uređenja grobova za koju podružnica jamči visoku razinu kvalitete. Kako je napomenula voditeljica podružnice, bilo je slučajeva krađe i uništavanja cvjetnih aranžmana na uređenim grobovima. No, to nije imao utjecaja na kvalitetu ugovorene usluge jer bi radnici odmah ponovno uredili grob. Visoku razinu kvalitete korisnici mogu očekivati i kod novih usluga.

Novi prostor obišli su i predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović te članica Uprave Alenka Košiša Čičin-Šain.

Informacije o uslugama mogu se dobiti na tel. 4696-711 i 4696-723, a dostupne su i na  www.gradskagroblja.hr

foto galerija