60. godišnjica Grada mladih

Holdingova podružnica Vladimir Nazor u subotu, 19. ožujka,  svečano će obilježiti  impresivnih 60. godina postojanja jednog od svojih brojnih objekata, Grada mladih.  Najavio je to voditelj Podružnice Srdjan Vlaović na današnjoj konferenciji za novinare.

-Grad mladih u ovih je 60. godina ugostio velik broj mladih, predškolskog i školskog uzrasta. Ovdje su proživjeli brojne radosne trenutke u druženjima s prijateljima, a imali su i mogućnost sudjelovati u mnogobrojnim edukativnim i sportskim programima i radionicama. Tu ulogu Grad mladih imat će i dalje- rekao je Srdjan Vlaović.

Nakon svečanog otvorenja u Gradu mladih započinje bogati program koji uključuje glazbu, kazališne predstave, kreativne radionice, sportske igre, izložbe dječjih radova te disco, sve do 18 sati. Nastupit će brojne estradne zvijezde;  Lana Jurčević, Vladimir Kočiš Zec, Zagrebački mališani, Davorin Bogović, grupa Kings, Nikolina Hižar te kazališne, glazbene i plesne skupine.

Održat će se i nekoliko prezentacija sa zanimljivim temama kao što su  radioamaterizam, minigolf, pikulanje, stolni tenis, drvodjelstvo, lončarstvo i ostalo.

Prijevoz djece autobusima, od okretišta u Dubravi do Grada mladih, svakih 20 minuta, organiziran je u suradnji s podružnicom ZET.

FOTO GALERIJa