Dani ljepote na Zagrebačkom velesajmu

Zagrebački velesajam će od 11. do 13. ožujka otvoriti svoja vrata svim ljubiteljima kozmetike, kozmetičkih tretmana i  modnih trendova.
 
Na Danima ljepote, međunarodnom sajmu kozmetike, pribora i opreme za salone  u paviljonima 7 i 7a  izlagat će 129 izlagača i suizlagača  iz 16 zemalja. Zemlje sudionice su Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Francuska, Italija,Japan, Mađarska,Nizozemska, Njemačka, Poljska, SAD, Slovenija, Španjolska, Švicarska, Velika Britanija i Sjeverna Irska i Hrvatska.
 
Dani ljepote okupit će profesionalce iz kozmetičke industrije, proizvođače,trgovce, kupce preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, studijima za njegu tijela, ruku i noktiju, wellness centrima te sve one koji brinu o ljepoti i zdravlju u cjelini.

Natjecanja, nagradne igre i Sajam mode
 
Ovaj trodnevni festival kozmetike i njege izniman je jer omogućava neposredni kontakt izlagača s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima. Istovremeno posjetiteljima nudi osobno sudjelovanje  u različitim kozmetičkim, medicinskim i sportskim tretmanima, besplatne savjete kozmetičkih majstora i vrhunskih vizažista. Sajamsko događanje ljepote i zdravlja  prepoznale su i hrvatske strukovne škole koje će na pozornici kroz prezentacije praktičnih radova učenika naglasiti vrijednosti obrazovnih programa za buduće djelatnice kozmetičkih, frizerskih salona, wellness centara te studija za njegu tijela.

U okviru sajma, već tradicionalno, održat će se Natjecanje u dizajnu noktiju u 10 kategorija  za profesionalce, početnike i učenike. Poznate osobe iz svijeta estrade i mode okupit će se na Sajmu u nedjelju u  12.00 sati. U ugodnom kutku sajamskog prostora družit će se Žanamari Lalić, Antonija Šola, Ivana Kindl, Jacques Houdek,  Viktorija Novosel, Jelena Radan, djevojke iz grupe Meritas i Feminem, Ivana Marić,  Ankica Dobrić,  Robert Bošković, Bojan Jambrošić, Carla Belovari i Petar Brkljačić. 

U isto vrijeme, uz Dane ljepote u pav. 5,  održat će se prvi puta Sajam mode-  fashion.hr industrija. Cilj Sajma mode je promoviranje novog projekta kroz oživljavanje domaće tekstilne  industriji njezino povezivanje s hrvatskim dizajnerima. Svoje nove kolekcije dizajnerske linije na sajmu će predstaviti dizajneri, Zoran Mrvoš, Ivica Klarić, Robert Sever, Ana Marie Ricov, Juraj Zigman i  Igor Galaš, a neke od kreacija posjetitelji će moći kupiti već tijekom sajma.

Na sajmu je organizirana i atraktivna nagradna igra.U nagradnoj igri sudjeluju posjetitelji  s kupljenom ulaznicom i točno ispunjenim anketnim upitnikom koji se ubacuje u predviđenu kutiju postavljenu uz izloženu glavnu nagradu SOLARIJ NJOYMIX, sponzora TOP STIL LMS.
 
Izvlačenje dobitnika glavne nagrade održat će se u nedjelju, 13.03. u 17.00 sati na pozornici pav.7 .Osim ove, posjetitelje očekuju i brojne druge atraktivne i vrijedne nagrade koje mogu osvojiti sudjelovanjem u svakodnevnom kvizu.
 
Prekvalifikacija u zanimanje wellness terapeut za djelatnice Kamenskog
 
Na sajmu će biti promoviran projekt u organizaciji poslovnog partnera na sajmu, Wellness udruge Hrvatske. Riječ je  o  besplatnoj stručnoj prekvalifikaciji u zanimanje wellness terapeut koju za 10 djelatnica tvornice Kamensko osigurava Wellness udruga Hrvatske.
 
Više informacija o programu na www.zv.hr
 
Cijene ulaznica i kataloga

ulaznica za jednokratni posjet  20,00 kn
ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenta i umirovljenika 10,00 kn 
katalog sajma 15,00 kn
                                                            
Za organizirane grupe 25 i više posjetitelja odobravamo popust od 20 %  na cijene ulaznica.

POGODNOSTI ZA POSJETITELJE:
 
CROATIA AIRLINES - Službeni zračni prijevoznik posjetiteljima Sajma odobrava popuste na cijene zrakoplovnih karata na međunarodnim linijama. Sve detaljne obavijesti mogu se dobiti u poslovnicama kompanije ili na tel. 01/6160 126.
 
HRVATSKE ŽELJEZNICE -  Službeni prijevoznik putnika željeznicom posjetiteljima Sajma iz Hrvatske i Slovenije odobrava 40% popusta na cijenu povratne karte.
 
HERTZ Rent - a - Car- popust na cijene najma automobila
-za izlagače 25% popusta.
-za posjetitelje 15% popusta
 
Radno vrijeme:                                                                           10.00  - 19.00 sati

 


Podružnica Zagrebački velesajam