Sve pogrebne usluge uskoro na jednom mjestu

Početkom sljedeće godine građani grada Zagreba moći će na jednom mjestu ugovoriti sve usluge organizacije pokopa na nekom od 28 groblja kojima upravlja podružnica Gradska groblja. Rezultat je to realizacije Plana uvođenja prodaje pogrebne opreme i mogućnosti ugovaranja kompletne pogrebne usluge na jednom mjestu, koji je podružnica Gradska groblja pokrenula kako bi građanima ponudila cjelovitu i kvalitetniju ponudu pogrebne usluge.
 
U reprezentativnom prostoru odjela prodaje u istočnom krilu objekta mrtvačnice na Mirogoju nudit će se usluge rezerviranja termina ispraćaja i ukopa, prodaja pogrebne opreme, ugovaranja usluga kremiranja i ukopa te ugovaranje svih ostalih pogrebnih i pratećih usluga - preuzimanje umrle osobe, prijevoz i posluga, oglašavanja u medijima, usluga fotografiranja, pjevanja i glazbe, cvjećarske usluge te ostalih detalja kod organizacije posljednjeg ispraćaja.

Sve usluge bit će ponuđene po prihvatljivim tržišnim cijenama, a s ciljem da se građanima olakša snalaženje u jednoj od najtežih životnih situacija. U tijeku je preuređenje prostora te će po završetku radova o novim uslugama građani biti obaviješteni putem službenih internetskih stranica podružnice na www.gradskagroblja.hr.

Podružnica Gradska groblja