100 umirovljeničkih kuna za ljude sa srcem i dušom

Neobično pismo ovih je dana iznenadilo radnike Čistoće. Naime, naš sugrađanin umirovljenik Luka Romanović uz obavijest o broju članova za obračun naknade poslao je 100 kuna i poruku u kojoj piše:

- Kao najboljem radnom kolektivu u Holdingu, ljudima koji imaju dušu i srce u Radničkoj i na terenu za sve puno HVALA. Zato vam šaljem 100 penzionerskih kuna da si popijete kavicu!

Gospodina Luku nazvali smo kako bi mu se i osobno zahvalili na ovoj lijepoj gesti. Kaže da većina ljudi pa i njegovi susjedi na radnike Čistoće gledaju s visoka jer imaju loše mišljenje o njihovu poslu.

- Ja sam umirovljenik desetak godina i često ih promatram kako rade, a znam ih i počastiti. Znate, često se dogodi da mačke potrgaju vrećice i da se smeće rasipa po ulici. Znam da Vaši radnici nisu dužni to pokupiti, ali oni uvijek to učine. I uvijek su ljubazni i puni pažnje - kaže simpatični i skromni gospodin Luka te dodaje:

- Nedavno sam razgovarao telefonom sa službenicima u Radničkoj jer su me tražili da im pošaljem broj članova domaćinstva, zbog obračuna. Isto su bili izuzetno ljubazni i susretljivi te sam uz listu s obračunom, na kojoj sam napisao traženi broj, poslao i 100 kuna za kavicu.

Na lijepoj gesti i pohvalama zahvalio mu je i voditelj podružnice Branimir Valašek, međutim novac je vratio jer, unatoč tome što iznimno visoko cijeni njegovu gestu, djelatnici Čistoće plaćeni  su za svoj rad. Istodobno je istaknuo da će pohvala biti dodatni poticaj Zagrebačkom holdingu - podružnici Čistoća da i nadalje kvalitetno obavlja usluge na njegovo zadovoljstvo i zadovoljstvo svih sugrađana.

Podružnica Čistoća