Ispravak članka „Gube, ali bi velike plaće, otpremnine, bonuse…“

Radi istinitog informiranja javnosti objavljujemo sljedeći ispravak članka, objavljenog danas u Jutarnjem listu str. 9, 19. listopada 2010., pod nazivom „Gube, ali bi velike plaće, otpremnine, bonuse…“:
 
Citirani izvor iz Nadzornog odbora vrlo je tendenciozno prezentirao prijedlog Ugovora o radu za članove Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o., što se najbolje iščitava iz navoda „…kako članovi Uprave zahtijevaju suluda prava bez znanja javnosti“.

Naime, Uprava Zagrebačkog holdinga d.o.o. prema naputku Nadzornog odbora sastavila je radnu verziju Ugovora o radu za članove Uprave, koji je trebao biti razmatran na zajedničkoj sjednici. Napominjemo da je prijedlog novog Ugovora, gotovo identičan postojećem Ugovoru o radu članova Uprave.

Naglašavamo da je isti bio usklađen s financijskim mogućnostima tvrtke te u skladu sa socijalnom osjetljivošću trenutne situacije u zemlji te nikome niti u jednom trenutku nije bio cilj nešto skrivati od javnosti.

Držimo da je za javnost jedino relevantna usvojena verzija Ugovora te smatramo krajnje neprimjerenim da članovi Nadzornog odbora interne radne materijale plasiraju medijima čime se nesumnjivo šteti interesima Društva.