Zlatna bilanca 2010. u Tomislavovom domu

U hotelu Tomislavov dom na Sljemenu u srijedu, 26. svibnja, proglašeni su dobitnici nagrade Zlatna bilanca koju, pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, najuspješnijim hrvatskim tvrtkama dodjeljuje Financijska agencija (FINA).

Zlatna bilanca je nagrada koju Fina, na osnovi vlastite metodologije i podataka o poslovanju desetaka tisuća hrvatskih poduzeća, obrta i udruga, dodjeljuje drugu godinu zaredom najuspješnijim tvrtkama koje su postale ili postaju prepoznatljive i na regionalnoj razini.

Nagrade se dodjeljuju u sklopu Fina foruma kojem je cilj potaknuti raspravu o perspektivama ekonomskog oporavka i dugoročnoj gospodarskoj konkurentnosti hrvatskoga društva.

Tijekom održavanja Foruma u kongresnim dvoranama hotela Tomislavov dom održane su brojne rasprave vodećih stručnjaka, forumi i panel diskusije s uvaženim gostima iz područja gospodarstva, financija, IT tehnologija i turizma.

Na kraju dana za sve sudionike organizirano je neformalno druženje, uz nastup ovogodišnjeg višestrukog dobitnika diskografske nagrade Porin, Nene Belana.
 
Podružnica Upravljanje sportskim objektima