3 milijuna posjeta web stranici Autobusnog kolodvora

O aktualnom poslovanju te planovima podružnice Autobusni kolodvor Zagreb govorio je danas voditelj podružnice Ante Cicvarić  u emisiji Radio Sljemena „Zagrebački razgovori“.

-Autobusni kolodvor Zagreb svojim kapacitetima i lokacijom  odgovara potrebama građana grada Zagreba, i činimo sve da korisnicima naših usluga pružimo kvalitetnu uslugu. Želio bih naglasiti da smo u prvih osam mjeseci, u odnosu na proteklu godinu povećali prodaju karata za osam posto. Autobusni kolodvor Zagreb danas ima veoma praktičan i koristan sustav informiranja. Dosad je čak 3 000 000 ljudi posjetilo web stanicu AKZ-a na kojoj možete pronaći sve potrebne informacije o autobusnom prijevozu (vrijeme polaska, dolaska, broj perona, cijena karte, popusti), također vam je 24 sata dnevno na usluzi službenik za informacije- pojasnio je Cicvarić.

Istaknuo je da je u  tijeku realizacija projekta dugo očekivane internetske prodaje karata koja bi trebala zaživjeti početkom sljedeće godine, a kupcima će biti omogućeno da realiziraju kupnju kartičnim plaćanjem.
-Kolodvor je bio i ostao središnje mjesto cestovnog putničkog prometa u prilog čemu govori činjenica da čak 180 000 autobusa godišnje prođe AKZ-om. Autobusni prijevoz pruža brz, jeftin i ugodan način putovanja – zaključio je Cicvarić.