Pregled radova na cestama i pripadajućih prometnih izmjena

Sanacija kolnika u Ulici R. Kolaka
U Ulici Rudolfa Kolaka, na dijelu od Avenije Gojka Šuška do Konjščinske ulice, u tijeku je sanacija kolnika. Dio južnog kolnika je zauzet, dok se prometuje po preostalom slobodnom dijelu kolnika.

Održavanje Kraljevečke ceste
Zbog izvanrednog održavanja i rekonstrukcije ceste za promet je zatvorena Kraljevečka cesta, na dijelu od Ulice Tumbri do Grančarske ulice. Obilazni pravci su: Grančarska - Kraljevečki bregi - Štrpet - Harabajsi - Pandaki - Kraljevečka cesta i obrnuto.

Radovi u Odranskoj ulici
Zbog asfaltiranja nogostupa u Odranskoj ulici kod k.br. 12, primjenjuje se posebna prometna regulacija.

Uređenje ulice Vilima Korajca
U Ulici Vilima Korajca primjenjuje se posebna prometna regulacija zbog uređenja nogostupa.

Uređenje Molatske ulice
U Molatskoj ulici, na dijelu od Hercegnovskog do Bedeničkog puta, zbog uređenja ulice prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji do 23. listopada.

Radovi na plinovodu u Golobreškoj ulici 
Zbog radova na plinovodu u Golobreškoj ulici, na dijelu od Ulice dr. L. Naletilića do Brezovečke ceste, i u Golobreškoj ulici na dijelu Brezovečke ceste od k.br. 4 do 53, do 26. listopada do 20 sati primjenjuje se privremena prometna regulacija.

Izgradnja nogostupa na Soblinečkoj cesti
Zbog izgradnje nogostupa na Soblinečkoj cesti, na dijelu od k.br.1 do Ulice T. Smičiklasa, primjenjuje se privremena prometna regulacija do 30. listopada u 20 sati.

Izgradnja cjevovoda u ulici M. Jandrića
Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulici M. Jandrića, na dijelu od Ulice Naumovac do Ulice Mlinovi, prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji do 30. listopada.

Uređenje Ulice Rumaščica
U Ulici Rumaščica, na dijelu od Ulice Dol do k.br. 9, primjenjuje se privremena prometna regulacija do 31. listopada zbog radova na uređenju ulice.

Uređenje ulica Zlarinska i IV. Trnjanski nasip
U Ulici IV. Trnjanski nasip, na dijelu od Trnjanskog nasipa do Drinske ulice, i u Zlarinskoj ulici kod k.br. 16 do 30, zbog uređenja ulica primjenjuje se privremena prometna regulacija do 31. listopada.

Izgradnja nogostupa u Hraščanskoj ulici
U Hraščanskoj ulici od kućnog broja 40 do 82, do 31. listopada primjenjuje se privremena regulacija prometa zbog izgradnje nogostupa.

Privremena regulacija Jurjevska
U Jurjevskoj ulici ispred kućnog broja 6 do 31. listopada zauzima se dio kolnika u vremenu od 7:00 do 17:00 radi smještaja vozila za odvoz i dovoz materijala.

Otežano Radničkom do kružnog toka Petruševec
Radnička cesta na dijelu od Žitnjačke ceste do kružnog toka Petruševec zatvorena je za sav promet do 1. studenog. Riječ je o radovima izgradnje i rekonstrukcije (IV etapa), a obilazni je pravac za vrijeme radova: Radnička (sjever) – Žitnjačka – Ulica Žitnjak – Radnička (jug) – Domovinski most i obratno. Za vrijeme radova pristup naselju Petruševec omogućen je putem novoizgrađene privremene prometnice na zapadnoj strani Radničke ceste dok se teretna vozila preusmjeravaju na čvor Buzin, odnosno čvor Ivanja Reka. Grafički prikaz zone radova i obilaznih pravaca pogledajte ovdje. 

Izgradnja pristupnih koridora rotoru Remetinec
Riječka i Remetinečka cesta zatvorene su u zoni Jadranskog mosta do 2. studenog zbog izgradnje pristupnih i alternativnih koridora u sklopu rekonstrukcije remetinečkog rotora.

Uređenje Goričke ulice
Gorička ulica zatvorena je za promet do 3. studenog zbog uređenja kolnika.

Uređenje kolnika Ulica Josipa Kozarca
Zbog uređenja kolnika, Ulica Josipa Kozarca je zatvorena je za promet do 14. studenog.

Polaganje elektroenergetskih kabela na dijelu Heinzelove ulice
U Heinzelovoj ulici, na dijelu od Ulice Kneza Branimira do Ulice grada Vukovara, zbog polaganja elektroenergetskih kabela na nogostup, do 15. studenog primjenjuje se privremena regulacija prometa.

Ulica Jazbina 
Privremena regulacija prometa  primjenjuje se u Ulici Jazbina, ispred k.br. 198, radi izgradnji nogostupa. Radovi traju do 15. studenog u 20 sati.

Rekonstrukcija kružnog toka Remetinec
Na Jadranskoj aveniji, na dijelu od kružnog toka Remetinec do Ulice Vice Vukova, primjenjuje se privremena prometna regulacija do 15. studenoga u 20 sati zbog radova u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec.

Održavanje ceste
Grobnička ulica, na dijelu od Selske ceste do Trsatske ulice, a Trsatska na dijelu od Crikveničke do Nehajske ulice, zbog održavanja ceste, zatvorene su za sav promet 
do 15. studenog u 20 sati. Obilazni pravac je: Selska cesta - Crikvenička - Nehajska - i obratno.

Privremena prometna regulacija 
Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u Brestovečkoj ulici u Sesvetama, od Ulice Josipa Račića do Ulice Petra Dobrovića prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji semaforskim uređajima.

Radovi u Brestju
Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda u ulicama Emanuela Vidovića, Ivana Horvata i Oskara Hermana u naselju Brestje, iste su zatvorene za promet.     

Radovi u Zavrtnici
U dijelu Ulice Zavrtnica do 17. ožujka 2019. zauzet je dio nogostupa i kolnika zbog podizanja zaštitne građevinske ograde.

Manji zahvati na prometnicama 
Radovi koji ne utječu značajnije na promet: Derdići I. odvojak, Marjanovićev prilaz, Komari II. odvojak, Cvjetna cesta, Limburska ulica, Željeznička ulica, Gorička ulica, Ulica Orhideja, Molatska ulica, Sotinska ulica, Plehanov put, I. B. Mažuranić, Sunčani breg, Vilima Korajca, Severinska, Krešićeva ulica, Ulica Čepini, Orehovečki ogranak i Gornja ulica.